Gevelisolatie + stucwerk villa ‘s Heerenberg

gevelisolatie

In ‘s Heerenberg hebben wij in opdracht van Mans Bouw een vrijstaande villa aan de buitenkant voorzien van gevelisolatie en van binnen de wanden en plaonfds gestukadoord. Het betreft een woning die door brand deels verwoest was. Deze is herbouwd en energiezuinig en duurzaam gemaakt o.a. d.m.v. gevelisolatie.

Het stukadoorswerk binnen bestond uit het sausklaar stukadoren van de wanden en plafonds.

toog gestukadoord (2)

gestukadoorde toog

wand en plafond sausklaar

wand & plafond sausklaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De buitengevel is voorzien van het gevelisolatiesysteem Sto Therm Classic, bestaande uit isolatieplaten met een dikte van 23 cm. Deze platen moeten deze dikte hebben om de gewenste Rc waarde te halen. Alle buitengevels zijn afgewerkt met een witte sierpleister korreldikte 1.5 (Stolit K1.5).

 

 

Naast de woning zijn ook de tuinmuren en het tuinhuis in deze stijl gestukadoord, deze zijn echter niet geïsoleerd maar voorzien van een raaplaag met dezelfde afwerking als de woning (sierpleister korrel 1.5 wit), om eenheid te creëren.