Renovatie villa Zelhem


In het mooie buitengebied van Zelhem hebben wij in opdracht van Timmer- en Aannemersbedrijf de Vries Hummelo de afgelopen tijd ons steentje bijgedragen aan de renovatie van een villa. Wij hebben deze voorzien van binnen- en buitenstukadoorswerk/gevelisolatie. Binnen zijn de nieuw gemetselde wanden en afgebikte wanden gestukadoord t.b.v. scanbehang, de badkamer is uitgeraapt op cementbasis t.b.v. tegelwerk en een aantal plafonds zijn sausklaar gestukadoord.

Het buitenwerk bestond uit 2 onderdelen, te weten:
1) ongeïsoleerd stukadoorswerk
2) gevelisolatie

Ongeïsoleerde stukwerk:
De bestaande gesausde buitengevels hebben wij laten stralen, zodat er een stabiele draagkrachtige ondergrond ontstaat. De gestraalde gevels zijn aansluitend voorzien van een mortelweefsellaag van Strikotherm GW-plus en afgewerkt met de Strikotherm Spachtelpleister Silicaat korrel 1.5 in een lichte kleur.

Gevelisolatie:
Daarnaast is ook een gedeelte van de gevels voorzien van het Strikotherm gevelisolatiesysteem, bestaande uit isolatieplaat, de hierboven genoemde mortelweefsellaag Strikotherm GW-plus en de afwerklaag van Strikotherm Spachtelpleister Silicaat korrel 1.5 in een lichte kleur.

Onderstaande foto’s laten zien dat het een uiterst fraaie villa is geworden!