Wie zijn wij?


Wij zijn gevestigd in Groenlo (gemeente Oost Gelre) in de mooie Achterhoek. Met ongeveer 15 medewerkers zijn wij een middelgroot bedrijf in de afbouwsector. Onze werkzaamheden bestaan uit: stukadoren (zowel binnen- en buitenwerk), spuitwerk, cementdekvloeren en gevelisolatie.

Stukadoren is een heel breed begrip, dit kan zijn muren behangklaar of sausklaar stukadoren, maar ook frescolori, beton-ciré of bealmortex aanbrengen valt hieronder.

Doordat wij al deze disciplines in huis hebben, kunt u alles in één hand houden. Dit biedt voor u als klant vele voordelen. Ons werkgebied strekt zich uit over Midden- en Oost-Nederland. Wij zijn zeker niet regiogebonden want ook tegen klussen in bijvoorbeeld Wassenaar, Noordwijk of Amsterdam zeggen wij geen nee!

Wij voeren opdrachten uit voor zowel particulieren alsmede de zakelijke markt; nieuwbouw, verbouw, restauratie in woningbouw en de utiliteitsbouw.

Om u zo goed mogelijk te kunnen informeren en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Daarom geven wij ook NOA Afbouwgarantie. Neemt u ook eens een kijkje op onze NOA pagina.